יום שני, 18 ביוני 2012

ומקרר שיקרר לי את המח


Joel Penkman Art Via Creature Comforts




חם! קיץ! דביק! לח! הבנו....עכשיו נשאלת השאלה מה עושים עם זה? רק שיהיה ברור שיש לנו עוד לפחות ארבעה חודשים כאלה. אפשר לקטר...זאת אופציה אחת. אפשר גם לא לקטר, זאת אופציה נוספת. אפשר לפעול בכיוון של מציאת פעולות שינעמו לנו ויצננו חלקים בגופינו. רצוי כמובן לחלוק את הגילויים שלכם עם מכרים, שכנים, חברים וכדומה, למען תשרור הקרירות גם בביתם וינעם לכולנו הקיץ הבא עלינו לטובה...

1. לשהות בקרבת מים הרבה ככל האפשר (כשהילד מתחיל להיות עצבני וצווחני יש לטבול חלקים מגופו במים קרירים, עובד כמו קסם כל פעם מחדש)

2. ארטיקים, קרטיבים הכל הולך, הלו ארטיק זה כאן!

3. יש לכם יומיים עד שרשמית יופעל המזגן. לא יכובה המזגן עד 31 באוקטובר.

4. תמיד יימצאו קוביות קרח במקפיא.

5. כוס יין צוננת בערב, חובה! (אפשר להמיר בבירה קרה)

6. ארוחת ערב עם הילדים בגינה במקום בבית.

7. לקראת סיום המקלחת כוונו זרם מים קרירים על ראשכם, מצנן באופן מיידי.

8. ים! ים! ים! (לא ניתן להמיר בבריכה)

9. בריכה. לאלה שממש סולדים מהסעיף הקודם.

10. אפשר לשמור במקרר בקבוק ספריי מלא במים קרירים ומדי פעם להתיז על עצמכם.

11. להקפיא פירות ולזלול אותם (אם פתאום יהיה לכם כח ערבבו עם קצת קרח גרוס וחלב והרי לכם שייק צונן).

12. במקום קפה, אייס קפה. על בסיס נס קפה למתחילים, על בסיס אספרסו למתקדמים.

13. מרקים קרים. להיט היסטרי.

14. סלט פירות לארוחת ערב (או בוקר)

15. הישתדלו לשריין לעצמכם אופק עם נופש בקצה (גם אם הקצה הוא בסוף הקיץ), אחרת באמת יהיה לכם קשה לקום בבוקר בידיעה שכולם נוסעים ואתם נשארים כאן.




   ביס-שלוק-ביס-שלוק. קרטיב צונן במשקה אלכוהולי.....כל מילה נוספת מיותרת....

 (Southern Living)







נסו להכין גלידות וסורבטים בבית. זה הרבה יותר פשוט ממה שזה נראה.... ובטח הרבה יותר זול ובריא.
כאן תמצאו לא מעט מתכונים מפורטים לגלידות ביתיות. וכאן אותו הדבר רק על מקל.




למי שרוצה להעצים את תחושת הפינוק. מכונת גלידה למתקדמים.




הטיפ המעולה של דיאנה מExpress-O כשאין לכם מספיק זמן לצנן את היין ואתם לא רוצים לדלל אותו בקוביות קרח (פיכס) הניחו בתוך הכוס כמה ענבים קפואים (אם זכרתם להקפיא ענבים, איך לא זכרתם לצנן את היין?)
זה יעשה את העבודה.



החיסרון היחיד של זה, שאי אפשר לאכול סלט מאתמול, חייבים לחתוך ולאכול מייד.




זיכרו לשתף את כולם. בברכת קיץ קריר לכולנו.






אין תגובות: